رزومه من
ثبت نام | ورود

بخشنامه معافیت مالیاتی حقوق سال ۹۹ ابلاغ شد

بخشنامه 210/99/10 سازمان امور مالیاتی در خصوص معافیت سالانه حقوق و همچنین نرخ مالیات بر درآمد حقوق سال 1399 وفق مقررات جزء 2 بند الف تبصره 12 قانون بودجه سال 1399 کل کشور به شرح ذیل ابلاغ شد .

متن بخشنامه 210/99/10

با توجه به مقررات جزء ۲ بند الف تبصره ۱۲ قانون بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور مقرر می دارد:

۱- سقف معافیت مالیاتی موضوع ماده ۸۴ قانون مالیات های مستقیم، سال ۱۳۹۹ سالانه مبلغ سیصد و شصت میلیون (۳۶۰٫۰۰۰٫۰۰۰) ریال تعیین می شود.

۲- نرخ مالیات بر کل درآمد کارکنان دولتی و غیر دولتی اعم از حقوق و مزایای فوق العاده و کارانه مازاد بر مبلغ مذکور تا یک و نیم برابر آن مشمول مالیات سالانه به نرخ ده درصد (۱۰%) و نسبت به مازاد یک و نیم برابر تا دو و نیم برابر آن مشمول مالیات سالانه پانزده درصد (۱۵%) و نسبت به مازاد دو و نیم برابر تا چهار برابر آن مشمول مالیات سالانه بیست درصد (۲۰%) و نسبت به مازاد چهار برابر مشمول مالیات بیست و پنج درصد (۲۵%) می باشد.

اشخاصی که از معافیت های مالیاتی موضوع تبصره ۱ ماده ۸۶ قانون مالیات های مستقیم بهره مند هستند مشمول معافیت ماده ۸۴ قانون مذکور مطابق مقررات این جزء نمی شوند.

۳- حقوق اعضای هیات علمی دانشگاه ها با رعایت ماده ۵ قانون اصلاح پاره ای مقررات مربوط به پایه حقوق اعضای هیات علمی (آموزشی و پژوهشی) شاغل و بازنشسته دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی مصوب ۱۳۶۸/۱۲/۱۶ با اصلاحات و الحاقات بعدی، با رعایت معافیت های مقرر در قانون مالیات های مستقیم، در سال ۱۳۹۹ مشمول مالیات به نرخ ده درصد (۱۰%) خواهد بود.

۴- براساس ماده ۵ قانون اصلاح پاره از مقررات مربوط به پایه حقوق اعضای رسمی هیات علمی (آموزشی و پژوهشی) شاغل و بازنشسته دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی از درآمد مشمول مالیات اعضای هیات علمی موضوع این قانون با رعایت معافیت های مقرر در قانون مالیات های مستقیم حداکثر ده درصد (۱۰%) به عنوان مالیات کسر خواهد شد. با توجه به اینکه در جزء ۲ بند الف تبصره ۱۲ مذکور عبارت ” کارانه ” خارج از موارد استثنا شده مریوط به حقوق اعضای هیات علمی به کار رفته است، بنابراین کارانه دریافتنی توسط اعضای هیات علمی (با رعایت بخشنامه ۲۰۰/۹۸/۵۱۸ مورخ ۹۸/۱۱/۲۱ ) مشمول نرخ ده درصد (۱۰%) نبوده و با توجه به میزانی که حقوق و مزایای اعضای هیات علمی دانشگاه ها نرخ پلکانی مقرر را پوشش می دهد به نرخ بعدی مشمول مالیات خواهد بود.

به عنوان مثال : چنانچه حقوق و مزایای فوق العاده اعضای هیات علمی مبلغ ۱٫۲۶۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال باشد، کارانه دریافتی به نرخ های مربوط به درآمد مازاد بر مبلغ یاد شده ( حسب مورد ۲۰% و ۲۵% ) مشمول مالیات خواهد بود.

خاطر نشان می گردد، معافیت حقوق موضوع ماده ۸۴ قانون مالیات های مستقیم ابتدا به حقوق و مزایای فوق العاده اعضای هیات علمی اعمال می گردد، در صورتیکه معافیت مذکور مازاد بر حقوق و مزایای فوق العاده باشد، مازاد مذکور قابل اعمال به کارانه دریافتی اعضای هیات علمی نیز خواهد بود.

۵- با توجه به استثنای احکام تبصره های ۱ و ۲ ماده ۸۶ قانون مالیات های مستقیم و اصلاحات بعدی آن از مقررات جزء ۲ بند الف تبصره ۱۲ یاد شده، کلیه احکام تبصره های ۱ و ۲ ماده واحده قانون اصلاح ماده ۸۶ قانون مالیات های مستقیم مصوب ۱۳۹۶/۰۴/۲۴ (اعم از نرخ و …) مطابق مقررات، در سال ۱۳۹۹ کماکان لازم الاجراء می باشد

۶- نرخ مالیات بر درآمد سالانه مشمول مالیات حقوق، موضوع بند ۲ به شرح ذیل می باشد: 

تصویر بخشنامه 210/99/10 به شرح ذیل می باشد

اشتراک گذاری این مطلب :
بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سوالات پیشنهادی
سلام وقت بخیر شرکت ما از بهمن ۱۴۰۱ تصمیم گرفت حقوق پایه ۳ نفر از پرسنل رو نسبت به حقوق […]
فریبا بی غم
بنده شرکتی را در تاریخ ۹۷/۰۳/۰۵ با مسئولیت محدود ثبت کردم. به علت کم تجربگی و عدم اطلاعات کافی تا امروز ۹۷/۱۱/۰۵ هنوز اقدامی […]
شبنم شیخ
با سلام اگر ذخایر بانک الف صفر باشد و نرخ ذخیره قانونی نیز ۲۰% باشد. اگر بانک مرکزی ۱۰۰۰ میلیون […]
یعقوب نصیری
سلام کدینگ حسابداری قبض آب به چه صورت است؟
م.ع.ب
سلام وقت بخیر. کرایه حمل کالای وارداتی به صورت نقدی (به دلار)  توسط یک از شرکا به شرکت کشتیرانی پرداخت […]
هاشمی
با سلام . می خواستم بدونم تاریخ ثبت سند افزایش سرمایه : تاریخ زمان برگزاری مجمع عمومی  باید باشد و […]
محمد امین مهران
بین شرکت های مذکور کدام یک مناسب تر برای سرمایه گذاری می باشند 1 ) با حاشیه سود عملیاتی 10 […]
یعقوب نصیری
لطفا در مورد انواع قراردادهای بانکی توضیح بدین
راضیه احمدی
طراحی و توسعه توسط ایران سایت
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com

نام کاربری و رمز خود را وارد کنید

یا    

Forgot your details?

Create Account