2

افرادی که به دعوت مدیر رستوران برای شام دعوت میشوند مبلغ شام به حساب جاری شرکا خود مدیر رستوران باید ثبت شود و در انتهای سال از سود رستوران کسر کنیم؟

لوازم مصرفی مثل شوینده و دستمال کاغذی و…  که برای رستوران خریداری میشود بهتر است در سرفصل ملزومات مصرفی ثبت کنیم و به مرور هزینه شوند یا از همون ابتدا به صورت هزینه سند بزنیم؟

در حسابداری مشاغل حقیقی آیا حسابی تحت عنوان سود و زیان انباشته حتما باید داشته باشیم یا میتونیم سود بدست امده پس از کسر مالیات و برداشتهای کارفرما را مستقیم به حساب سرمایه اضافه کنیم؟

Edited question