سلام من درحوادث آب وفاضلاب کار میکنم شیفت کاری من ۲۴ساعت کار۲۴ساعت استراحت هست حق اولاد ۲نفرهست میخواستم برام حقوق و اضافه کار و شبکاری رو محاسبه کنید آخه به ما ۱۲۰ساعت شبکاری ۱۱۰ساعت اضافه کاری میدن ماههای۳۱روز رو اضافه کارش رو نمیدن ولی ۲۹ روز رو کم میکنن.
با تشکر
محاسبات حقوق را برای مرداد ماه 1401 برای شما به ترتیب ذیل خواهد بود .
با توجه به اینکه میزان حقوق و مزایای خود را ذکر نفرموده اید مبنا را بر این می گذاریم که حقوق و مزایای شما براب با حداقل اداره کار می باشد .
همچنین بنا را بر این قرار می دهیم که شما اول مرداد مشغول به کار بوده و به همین ترتیب تا پایان ماه یک روز در میان در محل کار خود حضور داشته اید .
و نکته آخر اینکه کل 24 ساعت را برای شما ساعت کاری فرض کرده و ساعتی را به عنوان استراحت کسر نمی نماییم .
مرداد ماه شامل ۴ تعطیلی جمعه و دوتعطیل رسمی می باشد بنابراین در مرداد ۲۵ روز کاری داریم که شامل ۱۸۳ ساعت ، ساعت کار موظف می گردد .
با توجه به اینکه شما یک مرداد مشغول به کار بوده بنابراین در مرداد ماه ۱۶ روز کاری داشته که دو روز آن در جمعه بوده است .
ساعت کار موظف ماهانه ۱۸۳ساعت
ساعت کار انجام شده : ۱۶* ۲۴ = ۳۸۴
شب کاری : ۱۶* ۸ = ۱۲۸
اضافه کاری : ۳۸۴– ۱۸۳ = ۲۰۱
جمعه کاری = ۴۸
حقوق و مزایای شما با حداقل حقوق اداره کار به شکل ذیل می باشد :
حقوق ماهانه ۴۳.۱۹۰.۷۵۰
بن و مسکن ۱۴.۰۰۰.۰۰۰
حق اولاد 8.359.500
شب کاری : ۴۳.۱۹۰.۷۵۰/ ۲۲۰ * ۳۵ % * ۱۲۸= ۸.۷۹۵.۴۱۰
اضافه کاری : ۴۳.۱۹۰.۷۵۰ /۲۲۰ * ۱.۴۰ * ۲۰۱= ۵۵.۲۴۴.۸۹۵
جمعه کاری : ۴۳.۱۹۰.۷۵۰/ ۲۲۰ * ۴۰ % * ۴۸= ۳.۷۶۹.۳۷۵
مجموع حقوق و مزایا : 133.359.930
از مبلغ فوق می بایست حق بیمه و مالیات نیز کسر گردد .
مواد قانونی مرتبط نیز در این خصوص جهت مطالعه بیشتر به شرح ذیل می باشد :
اضافه کار
با توجه به ماده ۵۱ قانون کار و مطابق قراردادی که خودتان اشاره کردید ساعت موظف کاری در طی یک هفته ۴۴ ساعت می باشد که به طور میانگین شما هفته ایی ۸۴ ساعت در محل کار خود حاضر هستید که می بایست به ازای هر هفته ۴۰ ساعت اضافه کار برای شما محاسبه شود .
ماده ۵۱ قانون کار
ساعت کار در این قانون مدت زمانی است که کارگر نیرو یا وقت خود را به منظور انجام کار در اختیار کارفرما قرار می دهد . به غیر از مواردی که در این قانون مستثنی شده است ساعات کار کارگران در شبانه روز نباید از ۸ ساعت تجاوز نماید .
تبصره ۱- کارفرما با توافق کارگران ، نماینده یا نمایندگان قانونی آنان ، می تواند ساعات کار را در بعضی از روزهای هفته کمتر از میزان مقرر و در دیگر روزها اضافه بر این میزان تعیین کند به شرط آن که مجموع ساعات کار هر هفته از ۴۴ ساعت تجاوز نکند .
تبصره ۲- در کارهای کشاورزی کارفرما می تواند با توافق کارگران ، نماینده یا نمایندگان قانونی آنان ، ساعات کار در شبانه روز را با توجه به کار ، عرف و فصول مختلف تنظیم نماید .
ماده ۵۹ قانون کار
در شرایط عادی ارجاع کار اضافی به کارگر با شرایط ذیل مجاز است :
الف- موافقت کارگر .
ب- پرداخت (۴۰%) اضافه بر مزد هر ساعت کار عادی .
شب کاری
با توجه به این که شیفت شما ۲۴ ساعته می باشد مشمول دریافت شب کاری نیز می گردید که شب کاری از ساعت ۱۰شب لغایت ۶ صبح روز بعد قابل محاسبه می باشد .
به طور میانگین شما مشمول دریافت ۲۸ ساعت شب کاری به ازا هر هفته و یا ۱۲۰ ساعت شب کاری به ازا یک ماه کاری می شوید .
ماده ۵۳ قانون کار
کار روز کارهایی است که زمان انجام آن از ساعت ۶ بامداد تا ۲۲ می باشد و کار شب کارهایی است که زمان انجام آن بین ۲۲ تا ۶ بامداد قرار دارد .
کار مختلط نیز کارهایی است که بخشی از ساعات انجام آن در روز و قسمتی از آن در شب واقع می شود .
در کارهای مختلط ، ساعاتی که جزو کار شب محسوب می شود کارگر از فوق العاده موضوع ماده (۵۸) این قانون استفاده می نماید .
ماده ۵۸ قانون کار
برای هر ساعت کار در شب تنها به کارگران غیر نوبتی (۳۵%) اضافه بر مزد ساعت کار عادی تعلق می گیرد
جمعه کاری
با توجه به اینک به طور یک روز در میان در محل کار خود حاضر می شوید در روزهای جمعه ایی که در محل کار خود بوده و تعطیل نیستید می بایست از مزایای جمعه کاری بهره مند گردید.
ماده ۶۲ قانون کار
روز جمعه ، روز تعطیل هفتگی کارگران با استفاده از مزد می باشد .
تبصره ۱- در امور مربوط به خدمات عمومی نظیر آب ، برق ، اتوبوس رانی و یا در کارگاه هایی که حسب نوع یا ضرورت کار و یا توافق طرفین ، به طور مستمر روز دیگری برای تعطیل تعیین شود همان روز در حکم روز تعطیل هفتگی خواهد بود و به هر حال تعطیل یک روز معین در هفته اجباری است .
کارگرانی که به هر عنوان به این ترتیب روزهای جمعه کار می کنند، در مقابل عدم استفاده از تعطیل روز جمعه (۴۰%) اضافه بر مزد دریافت خواهند کرد .
تبصره ۲- در صورتی که روزهای کار در هفته کمتر از شش روز باشد ، مزد روز تعطیل هفتگی کارگر معادل یک ششم مجموع مزد یا حقوق دریافتی وی در روزهای کار در هفته خواهد بود .
تبصره ۳- کارگاه هایی که با انجام ۵ روز کار در هفته و ۴۴ ساعت کار قانونی کارگرانشان از دو روز تعطیل استفاده می کنند ، مزد هر یک از دو روز تعطیل هفتگی برابر با مزد روزانه کارگران خواهد بود .