معمولا در هنگام تسویه با پیمانکاران و یا تامین کنندگان و به دلیل رنک کردن مانده حساب این مورد پیش می آید که مبلغ ناچیزی در بدهکار و یا بستانکار حساب این افراد باقی بماند .
برای این مانده های ناچیز به سنوات آتی انتقال پیدا نکند می بایست آن را به یک حساب واسط انتقال دهید .
بع طور مثال همانطور که اشاره فرمودید مانده حساب سپرده حسن انجام کار یکی از پیمانکاران پس از تسویه حساب نهایی مبلغی ناچیزی مانده بستانکار دارد ، حال برای جلوگیری از انتقال این مانده به سنوات آتی آن را به بستانکار حساب درآمد و بدهکار حساب لینه منظور می نماییم .
برای انتقال به حساب درآمد می توانیم در سر فصل درآمد های غیر عملیاتی حسابی به عنوان رند مانده حساب ها ایجاد نموده و سندی به شکل ذیل صادر نماییم :
سپرده حسن انجام کار بدهکار
درآمد های غیر عملیاتی _ رند حساب ها بستانکار
در صورتی که تمایلی به شناسایی درآمد نداشته باشید مبلغ باقی مانده در حساب سپرده را می بایست به حساب بستانکار دارایی و یا هزینه ای که عملیات پیمانکار با آن در ارتباط بوده منظور نمایید .
به طور مثال اگر پیمانکار عملیات اجرایی ساختمان در دست ساخت شرکت رو بر عهده داشته و در هنگام شناسایی صورت وضعیت های پیمانکار دارایی در جریان تکمیل را بدهکار نموده باشیم در این مرحله نیز می بایست همان حساب را بستانکار نماییم .