با سلام ما در مناقصه آشپزخانه بیمارستان دولتی برای یک سال برنده شدیم. کسی میتونه کمکم کنه
ثبت های اولیه مانند شرکت در مناقصه و ضمانت نامه مثل حسابداری پیمانکاری ه درسته؟
بعدا به شکل عمل کنیم. مثلا مصرف مواد و تهیه غذا. چون بخوایم از روش تولیدی پیش بریم انحراف زیاده. و عملا غیر ممکن. کسی هست کمکمون کنه. و سابقه ای داشته باشه
تو این جور پروژه ها باید حتماً باید مصرف استاندارد رو برای هر پرس غذا داشته باشید و با توجه به افزایش روزانه قیمت ها مصرف هر پرس رو ریالی کنید تا بای تمام شده غذا ها رو داشته باشید و اینطوی می تونید حاشیه سود خودتون رو کنترل کنید و تا مواقع نیاز نسبت به اصلاح قیمت فروش اقدام کنید .